Newsletter subscribe

CD persen bij CD Hamster

Wilt u een grote oplage cd persen? Bent u op zoek naar een professionele perserij die u goed van dienst kan zijn voor een oplage van 50 stuks of voor een oplage van 100.000 stuks? Bij CD Hamster kunt u voor alle aantallen terecht. Wij persen voor u dvd’s, vinyl platen en cd’s. Door onze jarenlange ervaring zijn uw cd’s bij ons in goede handen! Het maakt niet uit hoe groot uw oplage is, de medewerkers van CD Hamster staan graag voor u klaar! De mogelijkheden voor een cd persen zijn zeer divers. Bent u op zoek naar een cd hoes en weet u niet goed hoe u uw hoes moet ontwerpen? De medewerkers van CD Hamster gaan graag met u in gesprek. Samen met u bespreken zij uw wensen en maken uw cd hoes tot een waar succes! Van het ontwerpen tot aan het persen van uw cd, dvd of vinyl plaat, u bent bij CD Hamster aan het juiste adres!

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

CD persen bij CD Hamster

Wilt u een cd persen? CD Hamster is gevestigd in De Blesse. Hier vindt u een prachtig bedrijf waar u uw cd’s, dvd’s en vinyl platen kunt laten persen. De experts van CD Hamster hebben jarenlang ervaring aan en zij weten als geen ander hoe zij u goed van dienst kunnen zijn voor cd persen. U bent bij CD Hamster aan het juiste adres voor al uw vragen. Vrijblijvend kunt u een offerte opvragen voor cd persen en al uw vragen worden correct beantwoord. De lijnen worden kort gehouden zodat de communicatie optimaal verloopt. Niets is vervelender dan dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. U weet bij CD Hamster precies waar u aan toe bent. De experts zorgen ervoor dat het persen van cd’s, dvd’s en vinyl platen volgens de juiste richtlijnen verloopt. Heeft u uw bestelling binnen een korte tijd nodig? Bij CD Hamster kunnen wij uw bestelling binnen één dag realiseren. CD Hamster staat bekend als een professionele perserij die goede kwaliteit levert!

Jarenlange ervaring met CD persen

CD Hamster staat bekend om zijn jarenlange ervaring in het persen van cd’s. In de afgelopen jaren zijn er verschillende oplages de deur uit gegaan! Bij CD Hamster krijgt u altijd de laagste prijs garantie en een zeer hoge kwaliteit! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Voor het persen van cd’s, dvd’s of vinyl moet u bij CD Hamster zijn! Wij dupliceren ook cd’s.

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,
Kortom, wij helpen u graag!

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling