CD laten persen

 

CD laten persen

Wilt u een cd laten persen? Bent u op zoek naar een perserij die voor u een cd kan persen? Zoekt u een bedrijf waar cd laten persen centraal staat? Bij de CD Hamster bent u aan het juiste adres voor het persen van vinyl platen, dvd’s en cd’s. In de afgelopen jaren heeft CD Hamster vele cd’s, dvd’s en vinyl platen voor klanten geperst. Bent u op zoek naar een bedrijf die een grote of kleine oplage voor u kan realiseren? Dan bent u bij CD Hamster aan het juiste adres! Bij CD Hamster werken experts die als geen ander weten hoe zij voor u de perfecte cd’s, dvd’s en vinyl platen kunnen drukken. De mogelijkheden bij CD Hamster zijn eindeloos! Ook voor het drukken van hoezen, inlays en bijbehorende boekjes om uw cd of dvd helemaal af te maken bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Jarenlange ervaring in CD laten persen

Wilt u een cd laten persen? Bij CD Hamster werken experts die al jarenlang cd’s, dvd’s en vinyl platen bedrukken. De medewerkers van CD Hamster staan graag voor u klaar en adviseren u indien nodig. De afgelopen jaren hebben de medewerkers van CD Hamster vele klanten blij gemaakt door een cd laten persen tegen betaalbare prijzen. De experts van CD Hamster zitten al jarenlang in het vak en weten exact waar de cd’s, dvd’s en vinyl platen aan moeten voldoen. Bij CD Hamster weet u precies waar u aan toe bent. Zij houden de lijnen kort en de communicatie is duidelijk en snel. Zo heeft u binnen een korte tijd uw gewenste cd’s of dvd’s in huis. Bij CD Hamster krijgt u vooraf een duidelijke prijsopgave. Onze medewerkers ontzorgen u volledig en indien gewenst ontwerpen wij uw dvd of cd hoezen. Van persen tot aan het ontwerpen van hoezen. CD Hamster staat voor u klaar!

CD laten persen met zeer hoge kwaliteit

Bij CD Hamster zorgen ze ervoor dat een cd laten persen in de juiste kwaliteit word gedaan. Voordat de cd’s en dvd’s worden geperst ontvangt u altijd een proefdruk. Daarop kunt u goed zien of de kleursamenstelling en de tekst van uw cd laten persen naar uw wens is gemaakt. Pas als wij uw akkoord hebben ontvangen worden de grote oplages gestart. Bij CD Hamster bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit én de laagste prijs garantie.

Mocht het niet duidelijk zijn kunt u altijd met u vragen, bellen of mailen.

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,
Kortom, wij helpen u graag!

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling