Vinyl Persen

Vinyl Persen

Vinyl Persen.

 

12 inch:

Als je een 12 inch vinyl plaat laat persen is deze standaard 140 grams zwart vinyl. Als optie tegen meerkosten kan je ook vinyl laten persen in een zware kwaliteit 180 gram vinyl, en van gekleurd vinyl.

Voor Lp’s ligt de optimale geluidskwaliteit op 33,3 rpm met een afspeeltijd van 14 tot maximaal 21 minuten per kant.

7 inch:

Als je een 7 inch vinyl singles wilt persen dan is 42 grams de standaard met zwart vinyl, als optie leveren we ook bij 7 inch gekleurd vinyl.

De maximale afspeeltijd van een vinyl single is 4 minuten per kant met 45 rpm en en bij 7 minuten bij 33,3 rpm

Hoezen:

Als je vinyl laat persen via CD Hamster, kan je ook de buitenhoezen door ons laten verzorgen. Je vinyl wordt verpakt in een papieren binnenhoes in de door jouw gewenste buitenhoes geleverd.

Buitenhoezen leveren we in verschillende uitvoeringen, zoals de gewone albumhoezen of openklapbare (gatefold) modellen. Full colour bedrukt met glans of matte afwerking.

 

Let op minimale afname bij Vinyl persen is 250 stuks

 

Vinyl Persen Perserij

 

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

Bent u op zoek naar een vinyl persen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat vinyl persen voor u kan realiseren? Dan bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van vinyl persen. Het gaat niet langer meer om het alleen het ouderwetse zwarte vinyl want vinyl is tegenwoordig in alle kleuren te maken. U kunt uw fans verrassen met een album of single op gekleurd vinyl. Zelfs meerdere kleuren op één vinyl plaat is mogelijk. Wilt u echt uitpakken dan is een picture Vinyl wellicht een interessante optie voor u, daarbij wordt het artwork op het vinyl gedrukt.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Unieke productie bij vinyl persen

Via ons kun je betaal vinyl persen. Natuurlijk iedereen wil het liefst zijn muziek op vinyl uit brengen. Maar voor veel artiesten lijkt het een onhaalbare zaak te worden als ze gaan uitrekenen wat het nu werkelijk kost. Wij bieden de mogelijkheid om eenvoudig en betaalbaar vinyl te persen. Dat kan bij ons ook in kleine aantallen.

Wij bieden de oplossing om goedkoop vinyl te persen! Wij persen 7 inch en 12 inch platen (elpees) inclusief full colour labels en inclusief hoes. De levertijd – zonder testpersing – is normaliter circa 12 a 16  weken. De levertijd is afhankelijk van de drukte bij de perserijen. Persen kan bij ons al vanaf 250 stuks.

Vinyl persen voor een betaalbare prijs doe je hier..

Complete vinylproducties!

Wij verzorgen complete vinylproducties. Bij ons kun je 7 inch singles of 12 inch albums laten persen vanaf 250 stuks. Het gaat om vinylpersingen van hoge kwaliteit. Je kunt eerst een testpersing ontvangen om verzekerd te zijn van het beste resultaat.

Houd er rekening mee dat de speelduur per plaatkant voor albums maximaal 23 minuten is. Om onze zeer voordelige prijzen voor de meest voorkomende producties te zien hoef je geen ingewikkeld contact of calculatie formulier in te vullen.

Mooie hoezen!

Het mooie van vinyl is natuurlijk de hoezen. Wij leveren hoge kwaliteit full colour hoezen. Je kan kiezen voor de enkele variant, maar ook voor de dubbele klaphoes (gatefold ). Nadat je zowel de audiobestanden als het ontwerp voor de hoes en de labels hebt aangeleverd, kunnen wij  aan de slag.

De singles of elpees worden aan beide zijden voorzien van een full colour label, waarvoor je eveneens het ontwerp kunt aanleveren. Templates voor vinylhoezen en labels

Hoge kwaliteit!

Onze vinylproducties zijn van hoge kwaliteit en worden geperst op de modernste machines.

Het persen van vinyl platen is een ambachtelijk proces. Naast de fysieke tijd die het kost om een plaat te persen moet deze ook goed afkoelen.

De apparatuur van de perserij wordt met uiterste zorg onderhouden om een kwalitatief hoogstaand en milieuvriendelijk eindproduct te garanderen.