Newsletter subscribe

12 vinyl nodig?

7” single: speelduur per zijde 6 min 50 bij 33RPM, 5 min bij 45RPM
12” vinyl: speelduur per zijde 19 min 40 bij 33RPM, 14min 20 bij 45RPM

 

Productsamenstelling:
DMM Cutting
Metalwork vanaf DMM
7″ BLACK (42gr) met groot of klein gat
Labels CMYK (set)
Full colour discobag
Handeling tot set

 

                                                                                             

p/st

100 sets  7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 7,30

250 sets 7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 3,60

500 sets 7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 2,42

Productsamenstelling:
DMM Cutting
Metalwork vanaf DMM
12″ BLACK (140gr)
Labels CMYK (set)
Witte papieren binnenhoes met twee kapgaten
Standaard full colour buitenhoes op 350gr karton met 3mm rug
Handeling tot set

 

 

p/st

100 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 9,70

250 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 4,80

500 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 3,25

 

Let op, genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

 

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

12 vinyl laten maken

Wilt u graag een album opnemen en bent u op zoek naar 12 vinyl? Wij hebben de beste kwaliteit 12 vinyl platen in ons assortiment. De 12 vinyl plaat wordt het meest gekozen als het gaat om vinyl persen. Bij een snelheid van 33 rpm heeft elke kant een speelduur van 19 minuten. Dit komt neer op bijna 40 minuten per plaat. Naast de hoge geluidskwaliteit profiteert u bij een 12 vinyl plaat ook van een prachtige verpakking. De standaard kartonnen hoes biedt al veel ruimte aan het artwork maar met een gatefold kunt u visueel nog eens extra uitpakken. Daarnaast zijn er ook verschillende opties voor kleinere budgetten.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

Spoedopdracht

12 vinyl direct laten persen

U heeft lang en hard gewerkt aan uw nieuwe album. Deze wilt u natuurlijk op de beste 12 vinyl plaat laten persen. Wij zorgen ervoor dat uw 12 vinyl plaat in stijl met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit geproduceerd wordt. Het is ook niet meer standaard dat een 12 vinyl plaat zwart is. Wij kunnen de vinyl plaat in alle kleuren aan u leveren. Daarbij leveren wij een goed verzorgde, stevige kartonnen hoes. Wilt u er graag uitspringen met unieke verpakkingen? Wij zorgen ervoor dat u zich gemakkelijk onderscheidt van de concurrentie met onze enorme keuze in op maat gemaakte media en verpakkingen.

Unieke werkwijze

Elke product is uniek en wordt bij ons op een unieke manier verwerkt. Wij vinden het belangrijk dat de media en het drukwerk met de beste machines worden geperst zodat de opdruk meerdere jaren mee gaat. Wij hebben de allerbeste vakmensen in dienst die muziek net zo belangrijk vinden als u. Die combinatie zorgt voor onze hoge, onovertroffen kwaliteitsstandaard. Wij zorgen met onze producten en uw content voor uw succes. Wist u dat een 12 vinyl plaat levenslang mee kan gaan? Vinyl is een sterk materiaal dat de beste opdruk verdient. Wij zorgen ervoor dat na 10, 20 of 40 jaar de opdruk nog steeds even duidelijk en mooi is.

Over CD Hamster

Wij staan garant voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Bij ons hoeft u niet te kiezen tussen prijs of kwaliteit. Komt u bij een andere Nederlands bedrijf een vergelijkbaar product tegen voor een lagere prijs? Wacht dan niet langer en benader ons. Wij zorgen ervoor dat u bij ons de laagste prijsgarantie krijgt. Heeft u nog vragen over 12 vinyl? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.  Wij zien uw bestelling graag tegemoet.