Newsletter subscribe

Vinyl Persen.

7” single: speelduur per zijde 6 min 50 bij 33RPM, 5 min bij 45RPM
12” vinyl: speelduur per zijde 19 min 40 bij 33RPM, 14min 20 bij 45RPM

 

Productsamenstelling:
DMM Cutting
Metalwork vanaf DMM
7″ BLACK (42gr) met groot of klein gat
Labels CMYK (set)
Full colour discobag
Handeling tot set

 

                                                                                             

p/st

100 sets  7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 7,30

250 sets 7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 3,60

500 sets 7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 2,42

Productsamenstelling:
DMM Cutting
Metalwork vanaf DMM
12″ BLACK (140gr)
Labels CMYK (set)
Witte papieren binnenhoes met twee kapgaten
Standaard full colour buitenhoes op 350gr karton met 3mm rug
Handeling tot set

 

 

p/st

100 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 9,70

250 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 4,80

500 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 3,25

 

Let op, genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

 

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

Bent u op zoek naar een vinyl persen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat vinyl persen voor u kan realiseren? Dan bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van vinyl persen. Het gaat niet langer meer om het alleen het ouderwetse zwarte vinyl want vinyl is tegenwoordig in alle kleuren te maken; dit maakt ons als bedrijf zo uniek. U kunt uw fans verrassen met een album of single op gekleurd vinyl. Zelfs meerdere kleuren op één vinyl plaat is mogelijk. Wilt u echt uitpakken dan is een picture disc wellicht een interessante optie voor u, daarbij wordt het artwork op het vinyl gedrukt. Een picture disc betekent dat u een foto kunt laten bedrukken op de vinyl plaat of op de cover. Als het gaat over artwork dan heeft u het over een waar kunstwerk op de vinyl plaat, een ontwerp dat uw fans zich jarenlang zullen herinneren. Als u artwork op vinyl wilt persen dan kunt u nog eens extra uitpakken met een mooi kartonnen omhulsel waar u ook alles op kunt bedrukken. Zo’n fraaie kartonnen hoes biedt namelijk veel ruimte voor kwalitatief hoogstaand drukwerk.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

Spoedopdracht

Unieke productie bij vinyl persen

Wilt u graag een simpel logo of juist een gedetailleerde grafische element toevoegen op de hoes? Heeft u al een ontwerp? Dan zien wij uw ontwerp graag tegemoet. Heeft u nog geen ontwerp? Dan denken wij graag met u mee! Bij ons is werkelijk alles mogelijk. Omdat wij vinyl persen zelf uitvoeren weten wij precies wat wij u kunnen leveren. Vergeet daarbij ook het label op het vinyl zelf niet want daarmee kunt u nog meer visueel indruk maken. De kosten voor het vinyl persen verschilt per factor. Hoeveel versies heeft u nodig? Maar ook het gewicht en het formaat van het vinyl tellen mee. Wilt u graag specifieke prijzen ontvangen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Vinyl persen bij CD Hamster

U weet als geen ander dat muziek het beste klinkt als het op een vinyl plaat geperst is. Daarom zijn wij in de afgelopen jaren flink aan de slag gegaan met ons assortiment op het gebied van vinyl platen. Niet alleen vanwege het fantastische geluid maar ook omdat er zo ontzettend veel mogelijk is. Wij willen samen met u de ultieme beleving van muziek realiseren. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden.