CD dupliceren

Kleine-oplage CD Dupliceren

Bij kleine-oplage van 25 tot 300 stuks kopiëren we het materiaal voor je CD (muziek/data/beeldmateriaal) op professionele recordable discs (CD-R & DVD-R), die we vervolgens bedrukken en voor je verpakken.

CD dupliceren of CD kopiëren is prijstechnisch vooral interessant bij CD of DVD in kleine oplage.

CD persen is pas vanaf 100 stuks rendabel, maar voor kleinere-oplage is een CD dupliceren een uitstekende optie omdat we bij duplicatie op CD geen glasmasters nodig hebben.

Bij het dupliceren van de CD kunnen we ook een bedrukking op de disc aanbrengen. Afhankelijk van de opdruk die je wilt, kun je kiezen voor een bedrukkingsmethode die daar het beste bij past digitale print met een professionele kwaliteit!

Voor de kleine-oplage kiezen we meestal voor een digitale print, met een finish UV lak ter bescherming van de opdruk.

Ook met deze kleine oplages heb je vanzelfsprekend de keuze uit verschillende verpakkingen en bijpassend drukwerk.

Kijk hiervoor gerust eens bij verpakkingen.

De verpakkingen maken we in eigen huis dus kunnen super snel schakelen als dat moet, Digipack 4p en 6p, Digifile 4p, Wallet Sleeve, en uiteraard de Jewelcase,

kort om heb je spoed dan zit je bij CD HAMSTER goed! (Vraag na de voorwaarde)

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Cd kleine-oplage dupliceren voor de Scherpe prijzen

Wilt u een cd kleine-oplage dupliceren? Bij CD Hamster krijgt u scherpe prijzen. Daarnaast is de prijs kwaliteitsverhouding goed in balans. U bent bij CD Hamster aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen bij het cd kleine-oplage dupliceren. Wij leveren een hoge kwaliteit en de levertijd is zeer snel.

Heeft u een spoedopdracht?

Dan is het mogelijk dat uw oplages snel gerealiseerd kunnen worden.

Bent u ook op zoek naar een bepaalde verpakking? Ook dat is mogelijk bij CD Hamster! De medewerkers van CD Hamster bespreken graag uw wensen.

CD kleine-oplage dupliceren bij CD Hamster

Bent u op zoek naar een perserij die voor u cd’s in kleine-oplage kan dupliceren? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van CD Hamster. De experts van CD Hamster staan graag voor u klaar. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe zij u goed van dienst kunnen zijn voor een dvd of cd dupliceren. Wij staan bekend om onze korte lijnen, duidelijke afspraken en eerlijke prijzen. Of u nu 25 stuks of 100.000 stuks nodig heeft, CD Hamster regelt het voor u. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over een cd dupliceren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben voor het dupliceren van uw cd of dvd.

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling