Newsletter subscribe

CD perserij nodig?

Bent u op zoek naar een cd perserij? Dan bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Wij bieden u een unieke kans om voordelig cd’s, dvd’s en vinyl te laten persen. In onze cd perserij heten wij u van harte welkom! Heeft u binnen een korte tijd cd’s en/of dvd’s nodig? Dit is geen enkel probleem! Wij regelen dit graag voor u. In onze cd perserij werken de beste medewerkers die als geen ander weten hoe zij voor u dé gewenste cd of dvd kunnen persen. De mogelijkheden voor het persen van een cd of dvd zijn zeer divers. Daarnaast biedt CD Hamster u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Naast het persen van dvd’s en cd’s bent u bij ons op het juiste adres om vinyl platen te laten drukken. Wat een service!

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

CD Hamster is dé CD perserij

Op zoek naar een cd perserij? U bent bij CD Hamster aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele perserij die voor u in een handomdraai verschillende oplages kan persen. Bent u op zoek naar een oplage van 50 stuks of naar een oplage van 100.000 stuks? Bij CD Hamster staan ze graag voor u klaar. De medewerkers van CD Hamster maken indien gewenst ook uw cd hoes. Vindt u het lastig om een keuze te maken? De medewerkers van CD Hamster kunnen voor u een hoes ontwerpen. Wij bespreken graag uw wensen. Daarnaast krijgt u altijd eerst een proefdruk. Zo kunt u nog verschillende aanpassingen maken voordat de productie van start gaat. De aanpassingen worden kosteloos aangebracht. De medewerkers van CD Hamster bespreken in een persoonlijk gesprek graag uw wensen en komen met u samen tot een prachtig ontwerp. Wij ontzorgen u als cd perserij volledig!

CD perserij nodig?

Heeft u een cd perserij nodig? Zoek dan niet langer en neem een kijkje op de website van CD Hamster. Wij staan bekend om onze korte lijnen, duidelijke afspraken en gunstige prijzen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw cd, dvd of vinyl plaat op de juiste wijze kunnen persen. U vindt bij ons altijd de laagste prijs garantie voor een zeer hoge kwaliteit. Voor het verzorgen van drukwerk van hoezen, inlays en bijbehorende boekjes bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Bent u op zoek naar het dupliceren van cd’s of dvd’s? Dit is geen enkel probleem! Bij bieden u een zeer snelle levering aan. Wij leveren al vanaf één dag!

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,
Kortom, wij helpen u graag!

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling