CD perserij

De CD perserij CD Hamster

De CD perserij verzorgt uw complete CD persing met een eigen perserij die klinkt als een klok. De CD Perserij van CD Hamster draagt zorg voor een goede mastering, grafisch ontwerp, en een complete begeleiding naar uw eindproduct. Ook voor de persing van uw DVD ,CD-ROM,  De CD perserij van CD Hamster maakt gebruik van een geavanceerde productielijn waardoor de kwaliteit van uw CD of DVD constant gegarandeerd blijft van een hoge kwaliteit.

15 jaar ervaring bij de CD Perserij

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het persen van CD’s en Dvd’s en werken voor bekende artiesten, platenmaatschappijen bedrijven en artiestenbureaus. Onze Perserij is inmiddels uitgegroeid tot een allround multimedia bedrijf.

De CD perserij van CD Hamster is de ideale partner voor een geheel verzorgde CD productie.

De CD Perserij van CD Hamster heeft altijd de beste deals voor: CD Persen, CD Productie, CD Dupliceren & CD Verpakking.

 

Waarom is de CD Perserij zo voordelig?

De CD Fabriek van CD Hamster is zo voordelig doordat wij in zeer grote hoeveelheden CD’s & DVD’s persen en op deze manier de kosten ook erg laag kunnen houden. De CD Perserij van CD Hamster is gevestigd in De Blesse ( Nederland ) waardoor ook de kosten van de distributie en levering laag zijn.

De CD Hamster is het adres voor de voordeligste CD Perserij  DVD Perserij & Vinyl Perserij!

CD Perserij groot in kleine oplage

Heeft u een kleine oplage CD’s of DVD’s nodig (bijvoorbeeld minder dan 500 stuks), ook dan bent u bij de CD Perserij van CD Hamster aan het juiste adres. Een kleine oplage op spindel of in een luxe CD verpakking is bij ons al mogelijk vanaf 50 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bel voor meer info: T: 06-13434777 of stuur ons een e-mail met uw persoonlijke wensen.

CD perserij van CD-Hamster

Op zoek naar een cd perserij? U bent bij CD-Hamster aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele cd perserij die voor u in een handomdraai verschillende oplages kan persen. Bent u op zoek naar een oplage van 50 stuks of naar een oplage van 100.000 stuks? Bij CD Hamster staan ze graag voor u klaar. De medewerkers van CD Hamster maken indien gewenst ook uw cd hoes. Vindt u het lastig om een keuze te maken? De medewerkers van CD-Hamster kunnen voor u een hoes ontwerpen. Wij bespreken graag uw wensen. Daarnaast krijgt u altijd eerst een proefdruk. Zo kunt u nog verschillende aanpassingen maken voordat de productie van start gaat. De aanpassingen worden kosteloos aangebracht. De medewerkers van CD Hamster bespreken in een persoonlijk gesprek graag uw wensen en komen met u samen tot een prachtig ontwerp. Wij ontzorgen u als cd perserij volledig!

CD perserij nodig?

Heeft u een cd perserij nodig? Zoek dan niet langer en neem een kijkje op de website van CD Hamster. Wij staan bekend om onze korte lijnen, duidelijke afspraken en gunstige prijzen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw cd, dvd of vinyl plaat op de juiste wijze kunnen persen. U vindt bij ons altijd de laagste prijs garantie voor een zeer hoge kwaliteit. Voor het verzorgen van drukwerk van hoezen, inlays en bijbehorende boekjes bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Bent u op zoek naar het dupliceren van cd’s of dvd’s? Dit is geen enkel probleem! Bij bieden u een zeer snelle levering aan. Wij leveren al vanaf één dag!

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,

Kortom, wij helpen u graag!

De PERSERIJ van CD Hamster

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling