DVD dupliceren

 

DVD dupliceren

Wilt u graag een dvd dupliceren door een professioneel bedrijf? Een dvd dupliceren wordt meestal gedaan wanneer u een oplage nodig heeft van minder dan 500 dvd’s. Het is echter ook mogelijk om boven de 500 stuks te dupliceren. Wij bieden voor zowel grote als kleine oplagen de mogelijkheid om dvd dupliceren te realiseren. Niet alleen voor de dvd’s zelf bent u bij ons aan het juiste adres maar u kunt ook voor een bijzondere verpakking bij ons terecht. Er zijn talloze mogelijkheden bij ons. Wilt u graag uw dvd’s een bijzonder tintje geven, vergeet dan niet om er een passende hoes bij te bestellen.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Laagste prijs voor het DVD dupliceren

Een dvd dupliceren en bedrukken is niet alleen maar een logo op de dvd plaatsen maar het geeft ook een bepaald beeld van de dvd. Zonder pakkende afbeelding kopen veel minder mensen uw dvd. Als u een pakkende afbeelding of tekst op de dvd verwerkt dan trekt het sneller en vaker de aandacht van klanten. Wij bieden u de hoogste kwaliteit bedrukking aan. Dit houdt in dat de bedrukking jarenlang mooi blijft en niet gaat vervagen. Sommige dvd’s worden 1 x bekeken en liggen daarna jaren in de kast. Op het moment dat de dvd weer uit de kast komt is de bedrukking nog net zo mooi als toen u hem kocht.

Full color of zwart-wit bij DVD dupliceren

Zowel bij dvd dupliceren, cd’s bedrukken en vinyl platen is zwart niet meer de standaard. Een aantal jaren geleden waren alle vinyl platen zwart. Wij kunnen tegenwoordig alle kleuren verwerken op een dvd, cd of vinyl plaat. Wilt u extra indruk maken met dvd dupliceren? Bekijk dan eens onze mogelijkheden van full-color. Voordat wij de dvd dupliceren controleren wij altijd onze opdrachten. Wij hebben een team experts voor u klaar staan om de dvd nogmaals goed te onderzoeken op kleine foutjes. Deze kunnen wij nog aanpassen voor u. Uw dvd is bij ons in goede handen en daarbij kunnen ook voor het ontwerp en het drukwerk zorgen.

Over CD Hamster

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u graag persoonlijk advies en denken graag met u mee over een passend ontwerp. Wij garanderen u een zeer snelle levering. Als u een spoedopdracht heeft kunnen wij de order klaar maken terwijl u wacht. Standaard heeft u bij ons binnen 6 werkdagen uw order. Heeft u verder nog vragen? Dan horen wij deze graag van u!

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,
Kortom, wij helpen u graag!

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling