Vinyl plaat maken

Vinyl plaat maken

12 inch:

12 inch vinyl platen zijn standaard van 140 grams zwart vinyl. Als optie tegen meerkosten kan je ook vinyl laten persen in een zware kwaliteit 180 gram vinyl, en van gekleurd vinyl.

Voor Lp’s ligt de optimale geluidskwaliteit op 33,3 rpm met een afspeeltijd van 14 tot maximaal 21 minuten per kant.

7 inch:

7 inch vinyl singles zijn van 42 grams zwart vinyl, als optie leveren we ook bij 7 inch gekleurd vinyl.

De maximale afspeeltijd van een vinyl single is 4 minuten per kant met 45 rpm en en bij 7 minuten bij 33,3 rpm

Hoezen:

Als je vinyl laat persen via CD Hamster, kan je ook de buitenhoezen door ons laten verzorgen. Je vinyl wordt verpakt in een papieren binnenhoes in de door jouw gewenste buitenhoes geleverd.

Buitenhoezen leveren we in verschillende uitvoeringen, zoals de gewone albumhoezen of openklapbare (gatefold) modellen. Full colour bedrukt met glans of matte afwerking.

 

Let op minimale afname bij persen is 250 stuks

                                                                                             

 

Vinyl Persen Perserij

 

 

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

Bij CD Hamster vindt u vele mogelijkheden voor het dupliceren en persen van cd’s en dvd’s maar ook voor een vinyl plaat maken bent u bij CD Hamster aan het juiste adres! Door de jaren heen zijn de cd’s en de dvd’s populair geworden maar onderschat een vinyl plaat maken niet! Voor de echte fans onder ons is een vinyl plaat maken een ware traktatie! Bij CD Hamster kunt u uw gewenste vinyl plaat laten maken. Bent u op zoek naar een gitzwarte vinyl plaat of bent u op zoek naar een perserij die voor u een gekleurde vinyl plaat kan realiseren? Bij CD Hamster bent u aan het juiste adres voor beide opties. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het realiseren van een nostalgische vinyl plaat!

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Verschillende mogelijkheden voor vinyl plaat maken

Wilt u een vinyl plaat maken? Bent u op zoek naar een drukkerij die voor u een vinyl plaat kan produceren. De mogelijkheden bij CD Hamster zijn eindeloos. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende opties. U kunt kiezen voor een 7’’ single. Bij deze optie heeft u een speelduur van 6 minuten per zijde. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een 12’’ vinyl plaat te laten maken. Deze plaat wordt het meeste gekozen. Dit is een prima plaat als u een compleet album wilt laten drukken. Een 12’’ vinyl plaat biedt de mogelijkheid om er een speelduur van 19 minuten per zijde op te zetten. Heeft u vragen over de speelminuten? Neem dan contact op met één van onze experts. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het persen van uw gewenste vinyl platen. Naast het kiezen van de speelduur van uw vinyl platen kunt u ook de kleur van uw vinyl platen bepalen. Gaat uw voorkeur uit naar de vertrouwde gitzwarte vinyl platen die een nostalgisch gevoel geven? Of bent u op zoek naar vinyl platen die u een eigen kleur kunt geven? Samen met de ontwerpers van CD Hamster kunt u uw wensen bespreken.

Vinyl plaat maken bij CD Hamster

Op zoek naar een perserij die voor u uw gewenste oplage vinyl plaat maken kan realiseren? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van CD Hamster. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het persen van cd’s, dvd’s en vinyl platen. Wij bieden u een zeer hoge kwaliteit aan met de laagste prijs garantie. Of u nu op zoek bent naar een oplage van 50 stuks of een oplage van 100.000 stuks, dit maakt geen verschil. Naast het realiseren van de drukking kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerpen van de hoezen, inlays en bijbehorende boekjes.