Newsletter subscribe

Vinyl plaat maken

7” single: speelduur per zijde 6 min 50 bij 33RPM, 5 min bij 45RPM
12” vinyl: speelduur per zijde 19 min 40 bij 33RPM, 14min 20 bij 45RPM

 

Productsamenstelling:
DMM Cutting
Metalwork vanaf DMM
7″ BLACK (42gr) met groot of klein gat
Labels CMYK (set)
Full colour discobag
Handeling tot set

 

                                                                                             

p/st

100 sets  7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 7,30

250 sets 7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 3,60

500 sets 7″ Single zwart vinyl ‘single pack’ € 2,42

Productsamenstelling:
DMM Cutting
Metalwork vanaf DMM
12″ BLACK (140gr)
Labels CMYK (set)
Witte papieren binnenhoes met twee kapgaten
Standaard full colour buitenhoes op 350gr karton met 3mm rug
Handeling tot set

 

 

p/st

100 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 9,70

250 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 4,80

500 sets 12″ LP zwart vinyl ‘standard pack’ € 3,25

 

Let op, genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

 

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

Bij CD Hamster vindt u vele mogelijkheden voor het dupliceren en persen van cd’s en dvd’s maar ook voor een vinyl plaat maken bent u bij CD Hamster aan het juiste adres! Door de jaren heen zijn de cd’s en de dvd’s populair geworden maar onderschat een vinyl plaat maken niet! Voor de echte fans onder ons is een vinyl plaat maken een ware traktatie! Bij CD Hamster kunt u uw gewenste vinyl plaat laten maken. Bent u op zoek naar een gitzwarte vinyl plaat of bent u op zoek naar een perserij die voor u een gekleurde vinyl plaat kan realiseren? Bij CD Hamster bent u aan het juiste adres voor beide opties. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem snel een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het realiseren van een nostalgische vinyl plaat! 

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

Spoedopdracht

Verschillende mogelijkheden voor vinyl plaat maken

Wilt u een vinyl plaat maken? Bent u op zoek naar een drukkerij die voor u een vinyl plaat kan produceren. De mogelijkheden bij CD Hamster zijn eindeloos. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende opties. U kunt kiezen voor een 7’’ single. Bij deze optie heeft u een speelduur van 6 minuten per zijde. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een 12’’ vinyl plaat te laten maken. Deze plaat wordt het meeste gekozen. Dit is een prima plaat als u een compleet album wilt laten drukken. Een 12’’ vinyl plaat biedt de mogelijkheid om er een speelduur van 19 minuten per zijde op te zetten. Heeft u vragen over de speelminuten? Neem dan contact op met één van onze experts. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het persen van uw gewenste vinyl platen. Naast het kiezen van de speelduur van uw vinyl platen kunt u ook de kleur van uw vinyl platen bepalen. Gaat uw voorkeur uit naar de vertrouwde gitzwarte vinyl platen die een nostalgisch gevoel geven? Of bent u op zoek naar vinyl platen die u een eigen kleur kunt geven? Samen met de ontwerpers van CD Hamster kunt u uw wensen bespreken.

Vinyl plaat maken bij CD Hamster

Op zoek naar een perserij die voor u uw gewenste oplage vinyl plaat maken kan realiseren? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van CD Hamster. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het persen van cd’s, dvd’s en vinyl platen. Wij bieden u een zeer hoge kwaliteit aan met de laagste prijs garantie. Of u nu op zoek bent naar een oplage van 50 stuks of een oplage van 100.000 stuks, dit maakt geen verschil. Naast het realiseren van de drukking kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerpen van de hoezen, inlays en bijbehorende boekjes.