Vinyl plaat

Vinyl plaat nodig?

12 inch:

12 inch vinyl platen zijn standaard van 140 grams zwart vinyl. Als optie tegen meerkosten kan je ook vinyl laten persen in een zware kwaliteit 180 gram vinyl, en van gekleurd vinyl.

Voor Lp’s ligt de optimale geluidskwaliteit op 33,3 rpm met een afspeeltijd van 14 tot maximaal 21 minuten per kant.

7 inch:

7 inch vinyl singles zijn van 42 grams zwart vinyl, als optie leveren we ook bij 7 inch gekleurd vinyl.

De maximale afspeeltijd van een vinyl single is 4 minuten per kant met 45 rpm en en bij 7 minuten bij 33,3 rpm

Hoezen:

Als je vinyl laat persen via CD Hamster, kan je ook de buitenhoezen door ons laten verzorgen. Je vinyl wordt verpakt in een papieren binnenhoes in de door jouw gewenste buitenhoes geleverd.

Buitenhoezen leveren we in verschillende uitvoeringen, zoals de gewone albumhoezen of openklapbare (gatefold) modellen. Full colour bedrukt met glans of matte afwerking.

 

 

 

Let op minimale afname bij persen is 250 stuks

                                                                                             

Vinyl Persen Perserij

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

Heeft u altijd al een vinyl plaat willen maken? Bent u op zoek naar een perserij die voor u een vinyl plaat kan persen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van CD Hamster! Wij zijn voor u dé experts voor het realiseren van uw gewenste vinyl platen! In de afgelopen jaren hebben wij enorm veel ervaring op gedaan in het realiseren van grote oplages vinyl platen. U bent bij CD Hamster aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele perserij die u goed van dienst kan zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over het realiseren van unieke vinyl platen? Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken samen of dit mogelijk is.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Vinyl plaat laten maken bij CD Hamster

Bij CD Hamster bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele perserij die u goed van dienst kan zijn bij het realiseren van uw gewenste vinyl plaat. Of u nu een grote oplage nodig heeft van 100.000 stuks of een kleinere oplage wilt van 50 stuks, u bent met uw wensen van harte welkom bij CD Hamster. Wij staan bekend om onze kundigheid, professionaliteit en korte lijnen. U weet bij ons precies waar u aan toe bent en u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. De vinyl platen die wij produceren zijn tijdloos en gaan jarenlang mee. Dat betekent dat u jaren kunt genieten van uw gedrukte vinyl plaat. De vinyl platen worden door onze vakmensen met grote zorgvuldigheid gemaakt. Uw product is bij ons in goede handen.

Verschillende mogelijkheden voor het realiseren van een vinyl plaat

Bent u op zoek naar een vinyl plaat waar u een speelduur kunt realiseren van 6 minuten of bent u op zoek naar vinyl plaat waar u een compleet album op kunt plaatsen? De mogelijkheden voor de speelduur zijn zeer divers. Van 6 minuten per kant tot 19 speelminuten per kant, de keuze is helemaal aan u. U kunt bij CD Hamster een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Bent u op zoek naar een nostalgische gitzwarte vinyl plaat of wilt u een vinyl plaat realiseren met verschillende kleuren? Niets is te gek voor de experts van CD Design.