LP Persen

Bij CD Hamster kun je ook je LP laten Persen.

12 inch:

12 inch vinyl LP zijn standaard van 140 grams zwart vinyl. Als optie tegen meerkosten kan je ook de LP laten persen in een zware kwaliteit 180 gram vinyl, en van gekleurde LP vinyl.

Voor Lp’s ligt de optimale geluidskwaliteit op 33,3 rpm met een afspeeltijd van 14 tot maximaal 21 minuten per kant.

7 inch:

7 inch vinyl singles zijn van 42 grams zwart vinyl, als optie leveren we ook bij 7 inch gekleurd vinyl.

De maximale afspeeltijd van een vinyl single is 4 minuten per kant met 45 rpm en en bij 7 minuten bij 33,3 rpm

Hoezen:

Als je vinyl laat persen via CD Hamster, kan je ook de buitenhoezen door ons laten verzorgen. Je vinyl wordt verpakt in een papieren binnenhoes in de door jouw gewenste buitenhoes geleverd.

Buitenhoezen leveren we in verschillende uitvoeringen, zoals de gewone albumhoezen of openklapbare (gatefold) modellen. Full colour bedrukt met glans of matte afwerking.

 

Let op minimale afname bij persen is 250 stuks

 

Vinyl Persen Perserij

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

Bent u op zoek naar een LP persen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat vinyl persen voor u kan realiseren? Dan bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van vinyl persen. Het gaat niet langer meer om het alleen het ouderwetse zwarte vinyl want vinyl is tegenwoordig in alle kleuren te maken; dit maakt ons als bedrijf zo uniek. U kunt uw fans verrassen met een album of single op gekleurd vinyl. Zelfs meerdere kleuren op één vinyl plaat is mogelijk. Wilt u echt uitpakken dan is een picture disc wellicht een interessante optie voor u, daarbij wordt het artwork op het vinyl gedrukt. Een picture disc betekent dat u een foto kunt laten bedrukken op de vinyl plaat of op de cover. Als het gaat over artwork dan heeft u het over een waar kunstwerk op de vinyl plaat, een ontwerp dat uw fans zich jarenlang zullen herinneren. Als u artwork op vinyl wilt persen dan kunt u nog eens extra uitpakken met een mooi kartonnen omhulsel waar u ook alles op kunt bedrukken. Zo’n fraaie kartonnen hoes biedt namelijk veel ruimte voor kwalitatief hoogstaand drukwerk.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Unieke productie bij LP persen

Wilt u graag een simpel logo of juist een gedetailleerde grafische element toevoegen op de hoes? Heeft u al een ontwerp? Dan zien wij uw ontwerp graag tegemoet. Heeft u nog geen ontwerp? Dan denken wij graag met u mee! Bij ons is werkelijk alles mogelijk. Omdat wij vinyl persen zelf uitvoeren weten wij precies wat wij u kunnen leveren. Vergeet daarbij ook het label op het vinyl zelf niet want daarmee kunt u nog meer visueel indruk maken. De kosten voor het vinyl persen verschilt per factor. Hoeveel versies heeft u nodig? Maar ook het gewicht en het formaat van het vinyl tellen mee. Wilt u graag specifieke prijzen ontvangen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u waar u aan toe bent.

LP persen bij CD Hamster

U weet als geen ander dat muziek het beste klinkt als het op een vinyl plaat geperst is. Daarom zijn wij in de afgelopen jaren flink aan de slag gegaan met ons assortiment op het gebied van vinyl platen. Niet alleen vanwege het fantastische geluid maar ook omdat er zo ontzettend veel mogelijk is. Wij willen samen met u de ultieme beleving van muziek realiseren. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden.