CD laten maken

 

CD laten maken

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een cd laten maken tegen een eerlijke en betaalbare prijs? Bent u op zoek naar een perserij die voor u een grote of kleine oplage cd laten maken kan realiseren? Bij CD Hamster bent u aan het juiste adres! Ook voor het dupliceren van cd’s, dvd’s en vinyl platen bent u bij de experts van CD Hamster op de juiste plek. In de afgelopen jaren hebben de medewerkers van CD Hamster vele oplages mogen realiseren en de cd’s, dvd’s en vinyl platen zijn naar vele tevreden klanten verzonden. Bent u op zoek naar een drukkerij die binnen één dag uw oplages kan persen? Neem contact op met de medewerkers van CD Hamster en bespreek de mogelijkheden. Als het moet binnen 24 uur!

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Jarenlange ervaring bij CD Hamster

Wilt u een cd laten maken? De ervaren medewerkers van CD Hamster staan graag voor u klaar. De experts die werkzaam zijn bij CD Hamster weten als geen ander hoe zij u goed van dienst kunnen zijn om uw gewenste dvd’s, cd’s en vinyl platen te realiseren. Daarnaast kunnen wij ook cd’s en dvd’s dupliceren. De mogelijkheden zijn zeer divers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u nog beter van dienst zijn en zijn wij in staat om tegen de laagste prijs garantie de beste dvd’s, cd’s en vinyl platen te persen. Wij bieden u een zeer hoge kwaliteit aan tegen scherpe prijzen. Bent u op zoek naar 50 stuks of naar een grote oplage van 100.000 stuks? Dit is geen enkel probleem! Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het realiseren van het drukwerk van hoezen, inlays en bijbehorende boekjes. Bij CD Hamster kunt u uw cd laten maken.

Scherpe prijzen voor cd laten maken

CD Hamster biedt u zeer scherpe prijzen aan voor werk van hoge kwaliteit. Daarnaast controleren wij herhaaldelijk onze opdrachten zodat wij ervan overtuigd zijn dat wij goed werk afleveren. Samen met u bespreken wij uw wensen. Ook voor het realiseren van een nieuwe hoes spreken wij alles tot in detail door met u. Wilt u wat aanpassingen doen? Dit is geen enkel probleem en dat doen wij kosteloos! De klant is koning! Bij CD Hamster krijgt u een duidelijk prijsafspraak. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wij kunnen u volledig ontzorgen en daarnaast kunnen wij ook het ontwerp en de drukking daarvan verzorgen. Bent u op zoek naar een levering in één dag? Dit is geen enkel probleem! CD Hamster biedt u persoonlijk advies aan.

Mocht het niet duidelijk zijn kunt u altijd met u vragen, bellen of mailen.

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,
Kortom, wij helpen u graag!

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling