CD Fabriek

 

CD Fabriek CD-Hamster

Wilt u een grote oplage cd laten maken voor Nederland en België en rest van Europa? Bent u op zoek naar een professionele cd fabriek die u goed van dienst kan zijn voor een oplage van 50 stuks of voor een oplage van 100.000 stuks? Bij de cd fabriek van CD-Hamster kunt u voor alle aantallen terecht.
En leveren veel in Nederland en België . Wij maken u dvd’s, vinyl platen en cd’s. Door onze jarenlange ervaring zijn uw cd’s bij ons in goede handen! Het maakt niet uit hoe groot uw oplage is, de medewerkers van de Fabriek CD-Hamster staan graag voor u klaar! De mogelijkheden voor een cd persen zijn zeer divers. Bent u op zoek naar een cd hoes en weet u niet goed hoe u uw hoes moet ontwerpen? De medewerkers van CD Hamster gaan graag met u in gesprek. Samen met u bespreken zij uw wensen en maken uw cd hoes tot een waar succes! Van het ontwerpen tot aan het persen van uw cd, dvd of vinyl plaat, u bent bij de cd fabriek van CD-Hamster aan het juiste adres!

Direct de goedkoopste CD Fabriek /beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

CD fabriek in De Blesse

Wilt u een cd Maken? Onze cd fabriek is gevestigd in De Blesse. Hier vindt u een prachtig bedrijf waar u uw cd’s, dvd’s en vinyl platen kunt laten persen. De experts van CD Hamster hebben jarenlang ervaring aan en zij weten als geen ander hoe zij u goed van dienst kunnen zijn voor cd persen. U bent bij CD Hamster aan het juiste adres voor al uw vragen. Vrijblijvend kunt u een offerte opvragen voor cd persen en al uw vragen worden correct beantwoord. De lijnen worden kort gehouden zodat de communicatie optimaal verloopt. Niets is vervelender dan dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. U weet bij CD Hamster precies waar u aan toe bent. De experts zorgen ervoor dat het persen van cd’s, dvd’s en vinyl platen volgens de juiste richtlijnen verloopt. Heeft u uw bestelling binnen een korte nodig en is er spoed bij ? Bij de cd fabriek van CD Hamster kunnen wij uw bestelling binnen één dag realiseren. CD Hamster staat bekend als een professionele perserij die goede kwaliteit levert!

CD Fabriek

Heeft jarenlange ervaring met als

De Cd Fabriek van Cd-Hamster staat bekend om zijn jarenlange ervaring in het produceren van cd’s. In de afgelopen jaren zijn er verschillende oplages de deur uit gegaan! Bij CD Hamster krijgt u altijd de laagste prijs garantie en een zeer hoge kwaliteit! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Voor het persen van cd’s, dvd’s of vinyl moet u bij CD Hamster zijn! Wij dupliceren ook cd’s.

CD Fabriek voor grote en Kleine oplage

Heeft u een kleine oplage CD’s of DVD’s nodig (bijvoorbeeld minder dan 500 stuks), ook dan bent u bij de CD Fabriek van CD Hamster aan het juiste adres. Een kleine oplage op spindel of in een luxe CD verpakking is bij ons al mogelijk vanaf 50 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bel voor meer info: T: 06-13434777 of stuur ons een e-mail met uw persoonlijke wensen.

CD-HAMSTER IS DE CD FABRIEK

Op zoek naar een cd Fabriek ? U bent bij CD-Hamster aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele cd Fabriek die voor u in een handomdraai verschillende oplages kan persen. Bent u op zoek naar een oplage van 50 stuks of naar een oplage van 100.000 stuks? Bij CD Hamster staan ze graag voor u klaar. De medewerkers van CD Hamster maken indien gewenst ook uw cd hoes. Vindt u het lastig om een keuze te maken? De medewerkers van CD-Hamster kunnen voor u een hoes ontwerpen. Wij bespreken graag uw wensen. Daarnaast krijgt u altijd eerst een proefdruk. Zo kunt u nog verschillende aanpassingen maken voordat de productie van start gaat. De aanpassingen worden kosteloos aangebracht. De medewerkers van CD Hamster bespreken in een persoonlijk gesprek graag uw wensen en komen met u samen tot een prachtig ontwerp. Wij ontzorgen u als cd fabriek volledig!

CD FABRIEK NODIG?

Heeft u een cd fabriek nodig? Zoek dan niet langer en neem een kijkje op de website van CD Hamster. Wij staan bekend om onze korte lijnen, duidelijke afspraken en gunstige prijzen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw cd, dvd of vinyl plaat op de juiste wijze kunnen persen. U vindt bij ons altijd de laagste prijs garantie voor een zeer hoge kwaliteit. Voor het verzorgen van drukwerk van hoezen, inlays en bijbehorende boekjes bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Bent u op zoek naar het dupliceren van cd’s of dvd’s? Dit is geen enkel probleem! Bij bieden u een zeer snelle levering aan. Wij leveren al vanaf één dag!

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,
Kortom, wij helpen u graag!

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling