Vinyl Perserij

VINYL PERSEN IN KLEINE OPLAGE CD HAMSTER


De vinylplaat is Nooit echt weg geweest. Maar wilden we voorheen nog dat alle muziek zo vlekkeloos en zuiver mogelijk onze gehoorgang binnendrong, tegenwoordig komt de charme van het geluid van een grammofoonplaat steeds vaker voor.

Dit is met name te danken aan de artiesten die hun nieuwe muziek ook vinylplaten uitbrengen!

VINYL PERSSERIJ BIJ CD HAMSTER

In onze vinyl perserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Ook voor kleinere oplage v.a. 250 stuks zit je bij ons goed.

Wij persen 12” platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes. Ook verschillende diktes zijn mogelijk bij de keuze van uw vinylplaten. De meest gangbare vinylplaat is de 12” LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm. De hoeveelheid audio per zijde is dan 19-23 minuten als u kiest voor een 33 toeren plaat. Bij 45 toeren is het 14 minuten per kant. Hoe sneller de plaat draait, hoe beter de kwaliteit is.

VINYLPLAAT IN VERSCHILLENDE KLEUREN

De standaard kleur van een vinylplaat is zwart, maar met alle gemak voegen we een leuke mengkleur toe. Zo kan uw plaat bijvoorbeeld rood, blauw of wit zijn. Door te kiezen voor een picture disc plaatsen we een fullcolour foto op uw plaat.

EXTRA VINYL NAAST CD OF DVD

De plaat zit dus duidelijk in de lift. Toch persen we nog steeds veel cd of dvd producties. Soms kiezen artiesten ervoor om naast hun cd en de beschikbare downloads ook een beperkte oplage beschikbaar te stellen in vinyl. Het gaat dan vaak om zo’n 250 stuks en dit vormt direct een zeer interesse voor de allergrootste fans. Wilt u uw muziek ook op vinyl laten persen? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen doen toekomen.

Let op minimale afname bij Vinyl persen is 250 stuks

 

Vinyl Persen Perserij

 

 

 

Mail u wensen en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Laat u verassen!

Mail voor al u vragen.

info@cdhamster.nl

Bent u op zoek naar een vinyl persen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat vinyl persen voor u kan realiseren? Dan bent u bij CD Hamster aan het juiste adres. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van vinyl persen. Het gaat niet langer meer om het alleen het ouderwetse zwarte vinyl want vinyl is tegenwoordig in alle kleuren te maken; dit maakt ons als bedrijf zo uniek. U kunt uw fans verrassen met een album of single op gekleurd vinyl. Zelfs meerdere kleuren op één vinyl plaat is mogelijk. Wilt u echt uitpakken dan is een picture disc wellicht een interessante optie voor u, daarbij wordt het artwork op het vinyl gedrukt. Een picture disc betekent dat u een foto kunt laten bedrukken op de vinyl plaat of op de cover. Als het gaat over artwork dan heeft u het over een waar kunstwerk op de vinyl plaat, een ontwerp dat uw fans zich jarenlang zullen herinneren. Als u artwork op vinyl wilt persen dan kunt u nog eens extra uitpakken met een mooi kartonnen omhulsel waar u ook alles op kunt bedrukken. Zo’n fraaie kartonnen hoes biedt namelijk veel ruimte voor kwalitatief hoogstaand drukwerk.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Unieke productie bij vinyl persen

Wilt u graag een simpel logo of juist een gedetailleerde grafische element toevoegen op de hoes? Heeft u al een ontwerp? Dan zien wij uw ontwerp graag tegemoet. Heeft u nog geen ontwerp? Dan denken wij graag met u mee! Bij ons is werkelijk alles mogelijk. Omdat wij vinyl persen zelf uitvoeren weten wij precies wat wij u kunnen leveren. Vergeet daarbij ook het label op het vinyl zelf niet want daarmee kunt u nog meer visueel indruk maken. De kosten voor het vinyl persen verschilt per factor. Hoeveel versies heeft u nodig? Maar ook het gewicht en het formaat van het vinyl tellen mee. Wilt u graag specifieke prijzen ontvangen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Vinyl persen bij CD Hamster

U weet als geen ander dat muziek het beste klinkt als het op een vinyl plaat geperst is. Daarom zijn wij in de afgelopen jaren flink aan de slag gegaan met ons assortiment op het gebied van vinyl platen. Niet alleen vanwege het fantastische geluid maar ook omdat er zo ontzettend veel mogelijk is. Wij willen samen met u de ultieme beleving van muziek realiseren. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden.