CD In Digipack

CD in DIGIPACK RUTH

CD In Digipack

Wilt u een cd in Digipack? Bent u op zoek naar een perserij die voor u een cd kan persen of Dupliceren? Zoekt u een bedrijf waar cd in Digipack onder standaard valt? Of het nu gaat om 50 stuk Dupliceren met Digitale bedrukte Digipack of 100.000 cd geperst in offset Digipack, wij kunnen het leveren. Wij gaan voor een korte doorloop tijd en scherpe prijzen voor uw cd in Digipack.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Jarenlange ervaring met CD in Digipack

Er zijn veel soorten Digipack ’s naast de standaard 4p (2luik) is er ook 6p (3luik) en is het te combineren met een boekje. Zo kun je het boekje laten plaatsen in een slit (Split) naast de tray of in een Sleeve (Pocket) in de voorzijde. De Digipack kunnen wij ook voor zien van meerdere trays zo dat je meer cd’s op Dvd’s er in zou kunnen verpakken.CD in DIGIPACK RUTH

 

Onze Digipack is van zeer hoge kwaliteit

Bij CD Hamster zorgen ze ervoor dat een cd laten persen in de juiste kwaliteit word gedaan. Voordat de cd’s en dvd’s worden geperst ontvangt u altijd een proefdruk. Daarop kunt u goed zien of de kleursamenstelling en de tekst van uw cd laten persen naar uw wens is gemaakt. Pas als wij uw akkoord hebben ontvangen worden de grote oplages gestart. Bij CD Hamster bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit én de laagste prijs garantie.

Mocht het niet duidelijk zijn kunt u altijd met u vragen, bellen of mailen.

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling