Newsletter subscribe

DVD maken

Wilt u graag een dvd maken door een professioneel bedrijf? Een dvd bedrukken is een slimme zet om uw dvd een zakelijke uitstraling te geven. Denk hierbij eens aan als die dvd’s overal door het bedrijf heen gebruikt worden. Is het niet super professioneel als daar uw eigen logo of album afbeelding op zou staan in plaats van de naam van de fabrikant? Het laat zien dat uw bedrijf de zaakjes goed op orde heeft en dat u bovendien oog heeft voor details. Dit blijft over het algemeen ook beter hangen bij uw werknemers. Wij zorgen ervoor dat u een mooie en bijzondere indruk achterlaat met dvd maken.

Direct de goedkoopste/beste offerte ontvangen?

info@cdhamster.nl

Laagste prijs voor dvd maken

Een dvd maken en bedrukken is veel meer dan alleen een logo op een dvd printen, het is een specialisatie die door onze specialisten gedaan wordt. Als de dvd voor de eerste keer gezien wordt moet dit een boost geven. Afhankelijk van uw wensen en eisen zijn er dan ook verschillende technieken die gebruikt worden voor dvd maken en bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit dvd’s met een private label op basis van thermisch bedrukken, zeefdrukken of offset bedrukken. Elke techniek heeft zo zijn voordelen en geeft een ander resultaat. Wilt u graag weten welke voordelen dit zijn? Wij gaan graag met u in gesprek over alles wat wij te bieden hebben.

Full color of zwart-wit bij dvd maken

Het is niet meer standaard dat een opdruk op een dvd zwart moet zijn. U kunt bij ons kiezen tussen full-color of zwart-wit. Dat kan bij dvd’s die u intern wilt gaan gebruiken of bij gedupliceerde dvd’s die bedoeld zijn voor de fans en klanten. Daarbij zorgen wij natuurlijk voor duidelijke instructies over het aanleveren van de bestanden zodat het resultaat altijd optimaal is. Wat voor ontwerp u ook heeft, wij zorgen ervoor dat wij uw dvd bedrukken zoals u dat wilt.

Over CD Hamster

Voor de dvd’s die u binnen het bedrijf gebruikt kunt u deze prima los op een spindel bestellen. Maar wilt u uw dvd bedrukken om deze buiten het bedrijf te verspreiden? Dan wilt u misschien ook even nadenken over de verpakking. Een eenvoudig papieren hoesje kan al veel schade voorkomen, maar er zijn natuurlijk ook uitgebreidere opties zoals een plastic dvd-hoes of digipack. Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden die er zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten.

Heeft u Spoed?
Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht,
Kortom, wij helpen u graag!

Plaats hier je beoordeling!Plaats hier je beoordeling