Newsletter subscribe

Kartonnen cases

Wallet/sleeve

Een wallet is een full-color bedrukt, kartonnen hoesje van 230  gram/m². Voor kleine en grote oplages bent bij CDHamster.nl het voordeligst. De wallet is beschikbaar in glans maar ook in  mat laag. Omdat wij de wallet in eigen huis maken kunnen wij dit product ook met spoed leveren. Als het moet binnen 24 uur of klaar terwijl u wacht!

 

Download wallet

CD/DVD Digipack 4p/6p (2- of 3-luik A5)

De CD/DVD Digipack is in A5 formaat beschikbaar. Erg mooi als verpakking voor uw bedrijfs video, videoclip, verzameling of concert registratie. De Digipack is ook zonder CD/DVD leverbaar.

 

Download CD/DVD Digipack 4p
Download CD/DVD Digipack 6p

Heeft u nog andere of specifieke wensen? Neem dan per mail contact met ons op via info@cdhamster.nl of bel ons op: 06 13 434 777. Wij bieden u een ruim assortiment, in zowel kleine als grote oplages, persen of dupliceren en met of zonder verpakking. Of het nu gaat om promo CD’s voor een platenlabel of DVD’s van uw bedrijfsfilm, huwelijksdag of videoclips.  En ook met spoed leverbaar; als het moet binnen 24 uur of klaar terwijl u wacht!

Alle producten zijn leverbaar vanaf 50 stuks! Voor een vrijblijvende offerte of proef pakket bent u van harte welkom bij info@cdhamster.nlBij het ontwerp is het belangrijk dat het is opgebouwd in CMYK en uit 300 dpi. Dit doen wij expres om voor u als klant een zo goed mogelijk resultaat te kunnen leveren.

Stemra kosten:

  • CD single(2 titels) € 0.29
  • CD single(5 titels) € 0.39 (tot een verkoopprijs van € 5.70)
  • CD single(5 titels) € 0.57 (boven een verkoopprijs van € 5.70)

Let op deze prijzen zijn exclusief BTW.