Newsletter subscribe

CD opdruk

Zoals u weet kunnen wij alles leveren tegen bodem prijzen. Of het nu gaat om dupliceren of persen. Alles is mogelijk. Dupliceren is tot oplages van 300 stuks het voordeligst. Daarboven is persen de meest voordelige optie!

UV Digital druk

De bedrukking die wij gebruiken zijn tot oplages van 300 stuks is ‘UV Digital’. Door de speciale lak laag is de CD niet alleen bestaand tegen UV straling van de zon, maar geeft het ook een watervaste beschermlaag. Dit voorkomt dat de opdruk bij aanraking met water beschadigen kan.

Offset druk

Bij het persen krijgt u  ‘Offset’, Dit is ook een full color opdruk van mooie kwaliteit. Geperste cd’s of Dvd’s kunt u ook in 1 of 2 kleuren opdruk bestellen. Het is ook mogelijk de CD’s zonder verpakkingen te bestellen!

Download cd

Heeft u nog andere of specifieke wensen? Neem dan per mail contact met ons op via info@cdhamster.nl of bel ons op: 06 13 434 777. Wij bieden u een ruim assortiment, in zowel kleine als grote oplages, persen of dupliceren en met of zonder verpakking. Of het nu gaat om promo CD’s voor een platenlabel of DVD’s van uw bedrijfsfilm, huwelijksdag of videoclips.  En ook met spoed leverbaar; als het moet binnen 24 uur of klaar terwijl u wacht!

Stemra kosten:

  • CD single(2 titels) € 0.29
  • CD single(5 titels) € 0.39 (tot een verkoopprijs van € 5.70)
  • CD single(5 titels) € 0.57 (boven een verkoopprijs van € 5.70)

Let op deze prijzen zijn exclusief BTW.